Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelő:

név: Hideg János
telefon: +36/30 919-53-46
email: hidegjano64@gmail.com
cím: Tata, 2890 Fazekas utca 65.

Tárhelyszolgáltató:
Kósi János e.v.
info@pillango-weboldal.hu

Adatkezelő online szolgáltatás értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a megrendelők személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A megrendelése elküldése alkalmával  kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók, vagy a cég elérhetőségein küldött megrendelések feladói

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– Hideg János és a szálláshely  munkatársai

Az adatok 3. fél számára nem kerül továbbításra, ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek. A törlés tényéről az érintettek külön értesítést nem kapnak.

A vásárló, megrendelő kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy soron kívüli törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó/megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó/megrendelő kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó/megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu ) fordulhat.

A hatályos 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható:https://net.jogtar.hu/

A GDPR magyar nyelvű verziója itt olvasható: http://naih.hu/

 

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Az egyes szolgáltatások megrendelésére online felületen (megrendelő űrlapok, kapcsolati űrlapok) , vagy telefonon is történhet, a szükséges adatok megadásával. Az így birtokába került adatokat is ugyan úgy kezeljük, mint az írásban történt megrendelések esetén. Az online felületen küldött adatok biztonságos webfelületen jutnak el a honlap adatbázisába.

 

A weboldal cookie-kat használ Adatvédelmi tájékoztatóértem